Skip to content
Kontaktinformasjon:

Ståle A. Møystad Østhaug

Tlf: 911 05 881

E-post: staale@retale.no

Kontaktinformasjon

Våre ReTale-hoder

Ståle A. Møystad Østhaug
Strategisk Rådgiver

Ståle A. Møystad Østhaug har gjennom årene ledet flere av Norges ledende reklamebyråer og viet store deler av sitt voksne liv til retail.

Driftskonsepter, forretningsutvikling, utvikling av kommunikasjon og vekststrategier for merkevarer samt merkevarekultur hos- og for en rekke ledende private og offentlige virksomheter samt kjeder/detaljhandelsbedrifter, produsenter, institusjoner og selskaper i både inn- og utland er en viktig del av leveransene.

Ståle holder også seminarer og workshops om verdien av et visjons og verdidrevet fokus i merkevarebyggingen, og er i tillegg hyppig innleid som foredragsholder og foreleser hos ledende firmaer og studiesteder.

Henrik Ek
AD/konseptutvikler

Henrik Herman Ek har igjennom mange år hatt gleden av å jobbe med mange norske merkevarer og har vært med på å skape resultater i samarbeid med dyktige mennesker. Noen av kundene han har hatt gleden av å jobbe med er Sport 1, Devold, Interoptik og MENY. Sistnevnte er den kunden han har jobbet lengst og mest med.

I åtte år hadde han hovedansvaret for MENY sin grafiske/visuelle identitet. Gjennom disse årene jobbet han målrettet med å bygge MENY til det som kanskje nå er blitt den sterkeste merkevaren blant dagligvarekjedene. Han har i denne perioden også vært en nøkkelperson i arbeidet med å redesigne MENY samt utviklet flere konsepter blant annet Endelig Helg.

Henrik har stor kompetanse og erfaring om merkevarebygging og konseptutvikling samt viktigheten av dette.